Москва - една зимна приказка

Не можете да си представите Русия, ако не сте усетили неописуемата руска зима. А няма по-приятен начин да я почувствате от това да посетите необятната руска столица по време на рождествените празници!

Каним ви на пътешествие, каквото няма да намерите другаде: културно-артистична-кулинарна обиколка из московските потайности сред омагьосваща руска Коледа. С гид, който обича и познава дълбоко руския дух, по пътечки извън стандартните тур-обиколки, в топла интелектуална атмосфера, със страхотна храна и още по-вкусна местна водка.

Пътувайте с нас само за пет дни в Москва и ще научите повече за Русия, отколкото сте натрупали в целия си живот. От белия сняг навън, през белотата на руския балет и театър, та до белите покривки на автентичните местни ресторанти, в които ще ви отведем – подарете си преживяване като никое друго.

Ние ще се погрижим за всичко: визи и администрация, полети и трансфери, CoolTour-на програма по ваш избор, разговори и беседи по цивилизационни и исторически теми… ще бъдем с вас на всяка стъпка и ще се погрижим за личната ви коледна магия.

За вас ще остане единствено удоволствието от едно абсолютно незабравимо пътешествие в най-големия европейски град, такъв, какъвто може да бъде видян само през очите на местния интелектуален елит.

Включeте се сега

Магията на зимна Москва е достъпна за вас на промоционална цена от 960 евро, а ако изплатите цялата сума до края на ноември ще получите допълнителна отстъпка от 70 евро.

Рискът е нулев! В случай че групата не събере 10 пътуващи и това доведе до отлагане на датите, всеки един капарирал или заплатил пълната стойност ще получи 100% от сумата обратно.

Моля, въведете име.
Как да ви наричаме.
Моля, въведете имейл адрес.
Ще използваме имейл адреса единствено за комуникация.
Незадължително. Ще го използваме за контакт.
КулТур ООД е оператор на лични данни. Ще използваме вашите данни единствено, за да се свържем с вас и за да организираме пътуването ви.
Политика за данните

Акценти

Представяме изключителен продукт на културния туризъм, в който единствената ви задача ще е да се наслаждавате и преживявате вдъхновението на пътуването – без никакви битови и организационни ангажименти.

Ще ви настаним в емблематичен за Москва висок клас хотел, като е включено хранене на шведска маса – закуска и вечеря.

Относно визово обслужване- можете да сте спокойни, че ще извършим всички предварителни процедури без да губите време в опашки и административно чакане.

В пет незабравими дни в най-големия европейски град ще се пренесете в „московските потайности”, културните и артистични сърца на Москва, а успоредно с това – в света на топлата руска кулинария, придружена от дегустации и разкриване на малките тайни на живота в студа.

08.01.2020 – 13.01.2020

В Русия Рождество Христово се отбелязва на 07 януари по юлианския календар.

Програма

Програмата по отношение на културното наследство и стойностното преживяване в Москва се състои от три ядра:

  • Имперско наследство (от времето на руските царе; принцеси; поети и писатели: от Пушкин до Достоевски и от „Лебедово езеро“ на Чайковски до Шостакович и княгиня Анастасия)
  • Православно християнско наследство (руските църкви, дълбоката традиция на местния спиритизъм, най-големият православен храм в света „Христос Спасител“; великолепният манастир „Свети Василий“ и много други манастири, галерии и специални места на руската земя);
  • Съветско наследство (следите от Октомврийската революция, щабът на КГБ, тайният бункер на Сталин, Музеят на студената война и много други тайни места, свързани с шпионските филми, художествените измислици, но и с реалността от близкото минало). Автентичният досег до многолика Русия тук включва и дегустация на традиционна руска кухня, бартур, парти с лодка по река Москва и др.