Дестинация: България

hristo sahatchiev unsplash

Скални скулптури и древни легенди в Белоградчик и Черепишкия манастир

Белогродчишките скали са най- известното природно чудо в България. Уникалната местност, високите стотици метри скали, наподобяващи цяла сватба са допълнително „аранжирани” и с наличието на приказната Белоградчишка крепост, която се преплита и затваря около тях. Вижте това истинско природно и културно-историческо чудо. Освен Белоградчишките скали и крепостта ще посетим и Черепишкия манастир- живописен и абсолютно автентичен

Научи повече

Езерният център на Балканите

Едно от чудесата на България е планината Рила. Най- високата точка на Балканите се намира тук. Освен това множество езера, водопади, каскади и гейзери бликат от недрата на планината. Най- известните са 7 езера, струпани като в префектен дизайн едно над друго.

Научи повече

Дегустирай и изживей черноморието

Ще видите морето от Дуранкулак до Резово по начин и с емоции, които не сте и очаквали, че може да преживеете по този маршрут. Това е тур сред изключителните археологически паркове и древни заливни светилища и поселища на крайморския брпг, сред българските гурме ресторанти, добри курорти и не на последно място активен релакс в двоен смисъл: активен в движението, но и позволяващ бърза регенерация от най- висок клас.

Научи повече

Велотур „Дунавски лимес“

Всеки ден ще изминаваме разстояние приблизително между 30 и 50 километра, разделени на сутрешна и следобедна част. Ще спираме на интересни културни и природни забележителности, ще поотпочиваме за обяд, а вечер ще нощуваме в комфортни хотели в 10 различни града и населени места.

Научи повече